Direktlänk till inlägg 25 juli 2009

Steadwynmästerskapet 9-11 juli 2009

Av Lisbeth - 25 juli 2009 14:58

Så här skriver Anja om förverkligandet av sin länge närda dröm:

- Det blev fantastiska dagar att ha i minnet, trots regn och rusk både torsdag och fredag, då vi hade alla aktiviseringsgrenarna som spår, lydnad, rallylydnad, agility och fårvallning. Men dessa folk är tåliga minnsann. På fredag förmiddag, eftermiddag var det tävlingar i alla dessa grenar. Därefter även hur man fixar sin collie både vardagsfin och fin till utställningsringen. Även ringträning med tips att få sin hund att visa sig från den bästa sidan. På kvällarna avnjöt vi fantastiska rätter i form av gemensamt knytkalas i lilla Flästa byns stora klubbstuga. På lördag bjöds en god porterstekmiddag, tillagad av Maggan Forsman och Ann-Marie Lindh med lika god efterrätt till självkostnadspris.

- På lördag morgon sken solen till vår glädje. Prisutdelningen från fredagens tävlingar startade dagen med efterföljande utställning dit 46 collie var anmälda. Det var en fröjd att se alla mina STEADWYN hundar med sina ägare, gammal som ung, först ta del i träning med olika aktiviteter på torsdag och sen i örsregnet på fredag ställa upp att tävla och lördag ställa ut.

- Vilket fall som helst initiativet av mig att ordna en sån här fulltäckande kennelträff blev mottagen med otroliga lovord. Vill understryka att alla mina goa valp/hundköpare som ställde upp gjorde ett hästjobb minnsann. Tack vare dem och deras insats blev dagarna så lyckade.

- Summeringen är att det blev oförglömliga dagar och att Steadwyns ägare kunde knyta massor av kontakter med varann, som var mitt huvudsyfte.

Det var flera Steadwyns även från Norge, Danmark, Finland och Sverige naturligtvis.

Ytterst glad är jag att jag äntligen gjorde verklighet av min mångåriga dröm .

Vilket gensvar det blev också. Drunknat i alla tackmejlen, skriver en glad Anja Ejerstad

 
 
Ingen bild

Ulf

26 juli 2009 08:55

Gratulerar ANJA ! Här kan man verkligen tala om ett brinnande intresse för sin ras. Och att få detta gensvar måste vara fantastiskt. Det är bara att önska lycka till i fortsättningen.

 
Agneta Q

Agneta Q

26 juli 2009 15:38

Hör ju till en av alla "Steadwyns" som hade förmånen att delta i denna stora kennelträff. Synen av alla vackra, uppställda "Steadwynhundar" på planen samtidigt, den är helt oförglömlig!

TACK till alla som slet så hårt med arrangemanget, Tack Anja för att du finns, o för denna träff!

Kramar //Agneta

http://www.simplesite.com/beyondbelief

 
Lena

Lena

27 juli 2009 08:36

Jag tillhör dom som varit med redan på Steadlyntiden också. Men som min syster säger, synen av denna "familj" är oförglömlig!Jag är både rörd och oerhört glad att ha varit med på detta arrangemang.
Tusen rosor till dig Anja och alla som ställde upp!
Colliekram till Er!

http://www.steadyrock.dk

 
Annica.

Annica.

2 augusti 2009 12:42

Gratulerar Anja.
Att få samla så många av sin uppfödning måste vara en fröjd.

Annica.

http://vovve.net/Apalos

 
Vigdis

Vigdis

13 maj 2010 17:24

...minner for livet - jeg er utrolig takknemlig for å være en del av Steadwynfamilien :)

http://www.chevelle-collie.dk/6433380

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 25 februari 2010 16:24


Nytt collierelaterat på http://ulvus.bloggplatsen.se/

Av Lisbeth - 5 januari 2010 22:12


   ... med underbar collie... Ingledene She Bounds To Love 2 certifikat  11 månader! ...

Av Lisbeth - 4 januari 2010 13:22

.. ang nedanstående inlägg. Collie har tillhört SBK sedan 1942.. Den 28 maj 1967 samlades collieintresserade i Dalsjöfors hemma hos Anna-Lisa och Bertil Risinger för att diskutera bildandet av en collieförening. Närvarande: Brita Rosengren, Arne Jons...

Av Lisbeth - 3 januari 2010 10:12


Ur historikens djup framkommer frågan om collies specialklubbstillhörighet (liksom flera andra SBK-rasers; schäfer, dobermann...) Den har varit på tapeten flera gånger under årens lopp. Bl.a. årsmötet 1980 då frågan lite diffust bordlades och utmy...

Av Lisbeth - 28 december 2009 13:47


     ... och särskilt då jag...   Den här 6-veckors obetalbart söta och vädjande collietösen är uppfödd hos kennel Seabound' s och heter passande nog Seabound' s Love Love Love... Man blir helt förbi av hjärtenupenhet! Och stamtavlan innehåll...

Skapa flashcards