Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Varför skola männskor strida?

Av Lisbeth - 24 november 2009 09:26

  


Ja, det kan man fråga sig! Den här vackra karaktärsstudien tillhör Quelle Del Jazz di Cambiano, äg D Redeker. Det finns bara ett ord som täcker: Sublimt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Angelita

24 november 2009 17:57

visst är det tråkigt med strid...men jag tror inte man egentligen behöver ha det så...med rätt människor omkring sig så :)..Hunden på bilden är jätte vacker har kikat på utställningar runt omkring och tänkte att jag en gång skulle få se honom...men en dag kanske :)

 
Ingen bild

Clara

25 november 2009 11:24

Lite spridda tankar om specialklubbstillhörighet för collies...

Eftersom SBK ju inte klarar av att vara specialklubb med rasansvar längre, kanske det vore en idé att fundera vidare. Varför inte ordna med en specialklubb för Brittiska Herdehundar? Visserligen har såväl Bearded collie som Sheltie och Bordercollie välfungerande specialklubbar, men tänk tanken.Raserna ligger ju närmare varandra än vad collies gör med ex vis Dobermann och Schnauzer. Jag tror detta hade varit en bra ide! Om nu inte Bearded collie, Shelties och Bordercollies skulle vara intresserade att ingå, då de redan har bra specialklubbar, kanske man kunde skapa en för Collie lh, Collie kh, Welsh Corgi Cardigan och Welsh Corgi pembroke? Funderingar som kanske vore bra att diskutera?

 
Ingen bild

Ulf

26 november 2009 14:35

Clara tassar in på gamla tankegångar. Intet nytt under solen.

 
Ingen bild

Clara

26 november 2009 16:10

Bra saker tål att diskuteras igen :-). Nu är det ju dessutom dags att börja fundera på hur en ev ny specialklubb innehållande collies skall kunna skapas... tror och hoppas jag i alla fall. Egentligen skulle jag helst se en egen specialklubb direkt under SKK. Beslutsvägarna blir ju kortare i sådana fall, utan "mellaninstans" att ta hänsyn till.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisbeth - 25 februari 2010 16:24


Nytt collierelaterat på http://ulvus.bloggplatsen.se/

Av Lisbeth - 5 januari 2010 22:12


   ... med underbar collie... Ingledene She Bounds To Love 2 certifikat  11 månader! ...

Av Lisbeth - 4 januari 2010 13:22

.. ang nedanstående inlägg. Collie har tillhört SBK sedan 1942.. Den 28 maj 1967 samlades collieintresserade i Dalsjöfors hemma hos Anna-Lisa och Bertil Risinger för att diskutera bildandet av en collieförening. Närvarande: Brita Rosengren, Arne Jons...

Av Lisbeth - 3 januari 2010 10:12


Ur historikens djup framkommer frågan om collies specialklubbstillhörighet (liksom flera andra SBK-rasers; schäfer, dobermann...) Den har varit på tapeten flera gånger under årens lopp. Bl.a. årsmötet 1980 då frågan lite diffust bordlades och utmy...

Av Lisbeth - 28 december 2009 13:47


     ... och särskilt då jag...   Den här 6-veckors obetalbart söta och vädjande collietösen är uppfödd hos kennel Seabound' s och heter passande nog Seabound' s Love Love Love... Man blir helt förbi av hjärtenupenhet! Och stamtavlan innehåll...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se